Vendégházunkról

A Heves megyei Demjénben található, kertre néző Ruben Vendégház kültéri pihenősarokkal várja vendégeit. A Lillafüredtől 37 km-re fekvő légkondicionált szálláshely helyszíni magánparkolót és ingyenes wifit kínál. Demjén az ország egyik, ha nem a leghíresebb termálfürdőjének ad otthont, a Cascade barlangfürdőjének, mely egész évben várja kikapcsolódni vágyó vendégeit, ahol hajnali 2-ig tartó kültéri éjszakai fürdőzési lehetőséget is kínál, és a szállástól csupán 250 méterre található. Mindemellett a szintén méltán híres egri borvidék lábánál fekszik, és Eger városától mintegy 10 perces autóútra van. Ugyanakkor kirándulni vágyó vendégeinknek a Bükk és a Mátra is elérhető közelségben van.

A 7 hálószobás apartmanban síkképernyős, műholdas tévé, mosogatógéppel és mikrohullámú sütővel ellátott, jól felszerelt konyha, mosógép, valamint 4 fürdőszoba áll rendelkezésre, pezsgőfürdővel.

Az apartmanban grillezésre is lehetőség nyílik. A túrázással, kerékpározással vagy horgászással töltött nap végén a vendégek a kertben vagy a közös társalgóban lazíthatnak.

Eger 8 km-re, Szilvásvárad pedig 30 km-re fekszik.