Látnivalók

Vendégházunk vonzáskörzetben olyan kincsekkel találkozhatsz, mint a történelmi jelentőségű Eger és annak vára, a festői Szépasszonyvölgy méltán híres egri borvidék zamatos boraival, a tündérmesébe illő bájos Lillafüred és a természet ölelésében megbúvó Szalajka völgy.

Amennyiben a Nálunk töltött napjaidban szeretnél aktívan kikapcsolódni, segítünk, merre indulj.

Évszakok szerinti programajánlatok

Tavasz - Ébredő természet

Tavasszal hódolj a természet megújuló szépségének! Kirándulj a Szalajka völgybe, ahol a virágok kavalkádja és a friss zöldellő erdők kápráztat majd el. Látogass el Lillafüred csodálatos Palotaszállójához, majd sétálj a Hámori-tó partján, ahol igazán mesés élményben lehet részed.

Nyár - Forró kikapcsolódás:

A nyár a pihenésé, és Demjén gyógyfürdője a legjobb hely, ahol frissítő fürdőzések és pihentető napozás vár. Nem mellesleg séta távra található, vendégházunktól mindössze 1 km-re. Ne hagyd ki Szépasszonyvölgyet sem, ahol borospincék sora várja az arra kirándulókat, és ínycsiklandó ételekkel nyújt kulináris élményeket.

Ősz – Városnézés és gasztronómia:

Látogass el Egerbe, ahol a vár és a történelmi belváros lenyűgöző látnivalókat kínál. Demjénben ne hagyd ki a Tavasbarlangot, melyben a cseppkőképződmények csodálatos látványt nyújtanak.

Tél - Hófehér varázslat:

A tél hozza a hófehér varázslatot és az aktív kikapcsolódás lehetőségét. A mátraszentistváni sípark ideális hely síelésre és snowboardozásra. Utána pedig Demjén termálfürdőjében pihenhetsz a meleg gyógyvizes medencékben.

Látnivalók és élmények:

Demjén gyógyfürdő: Pihenj és gyógyulj a gyógyvíz gyógyító erejében. A modern fürdőkomplexum számos medencével és szolgáltatással várja a fürdőzés szerelmeseit.

Szépasszonyvölgy: Kóstold meg a híres egri borokat és élvezd a helyi éttermek kínálatát ebben a hangulatos völgyben.

Lillafüred: Sétálj a festői Hámori-tó partján, és látogass el a Palotaszállóhoz, amely egykoron királyi rezidenciaként üdvözölte a vendégeket.

Szalajka völgy: Túrázz a varázslatos Szalajka völgyben, ahol a természet és a friss levegő találkozik.

Eger vár és belváros: Fedezd fel Eger történelmi kincseit, sétálj a várban és a belvárosban, és ismerd meg a város múltját.

Demjéni tavasbarlang: Csodáld meg a cseppkőképződményekben gazdag Tavasbarlangot. Egyedülálló élmény.

Mátraszentistván Sípark: Síelj vagy snowboardozz a Mátra gyönyörű vidékén, és élvezd a téli sportok örömeit.
 

A teljes vendégház kibérlése: 150 000 Ft / éjszaka (kivéve kiemelt időszakok)